AFRIMI DHE DANI
Home 

Play  Play AFRIMI DHE DANIMuzika Shqiptare - mp3Albania.org

Mp3 Shqip,mp3 Shqiptare, muzike shqiptare, muzike falas, mp3 falas :)

Nqs nuk dini si ti shkarkoni kenget vizitoni linkun me poshte:


Ndihme

Songs
  Download    Play  Afrimi dhe Dani - Dasma e madhe na ka fillu
3:19128 kbps44.1 kHz3.20 Mb
  Download    Play  Afrimi dhe Dani - Hajde hajde mu knaq
3:45128 kbps44.1 kHz3.60 Mb
  Download    Play  Afrimi dhe Dani - Hajde me tupana e me qiftelia
3:36128 kbps44.1 kHz3.46 Mb
  Download    Play  Afrimi dhe Dani - Lumi un paskam nafak
3:15128 kbps44.1 kHz3.13 Mb
  Download    Play  Afrimi dhe Dani - Mbushi gotat
2:48128 kbps44.1 kHz2.70 Mb
  Download    Play  Afrimi dhe Dani - Me dashni loj mos ban
3:08128 kbps44.1 kHz3.01 Mb
  Download    Play  Afrimi dhe Dani - Me qikat e sodit ne hall kam ra
3:19128 kbps44.1 kHz3.20 Mb
  Download    Play  Afrimi dhe Dani - Po vjen nusja mashalla
4:18128 kbps44.1 kHz4.13 Mb
  Download    Play  Afrimi dhe Dani - Po vjen qika tuj fluturu
3:38128 kbps44.1 kHz3.49 Mb
  Download    Play  Afrimi dhe Dani - Udha e mbar moj bija jon
3:18128 kbps44.1 kHz3.18 Mb
  Check:  All | None         Selected:   Play Playlists Add To:  Play More 
KLOSI - News - Forum - Games - Search