EMILJANO DHE GRUPI
Home 

Play  Play EMILJANO DHE GRUPIMuzika Shqiptare - mp3Albania.org

Mp3 Shqip,mp3 Shqiptare, muzike shqiptare, muzike falas, mp3 falas :)

Nqs nuk dini si ti shkarkoni kenget vizitoni linkun me poshte:


Ndihme

Songs
  Download    Play  Emiljano dhe Grupi - Adelina
6:09128 kbps44.1 kHz5.91 Mb
  Download    Play  Emiljano dhe Grupi - Cimi cimi cuk
4:08128 kbps44.1 kHz3.98 Mb
  Download    Play  Emiljano dhe Grupi - Cunat e shijakut
3:13128 kbps44.1 kHz3.10 Mb
  Download    Play  Emiljano dhe Grupi - Da da Dashnia
3:09128 kbps44.1 kHz3.03 Mb
  Download    Play  Emiljano dhe Grupi - Goc tirone ti e vogel je
2:00128 kbps44.1 kHz1.93 Mb
  Download    Play  Emiljano dhe Grupi - Haj te lidhim besen
3:30128 kbps44.1 kHz3.36 Mb
  Download    Play  Emiljano dhe Grupi -Kam Shtepine Merrosa
1:45128 kbps44.1 kHz1.68 Mb
  Download    Play  Emiljano dhe Grupi - Karroca e Dulit
4:27128 kbps44.1 kHz4.27 Mb
  Download    Play  Emiljano dhe Grupi - Marsida
3:56128 kbps44.1 kHz3.78 Mb
  Download    Play  Emiljano dhe Grupi - Napoloni
2:40128 kbps44.1 kHz2.56 Mb
  Download    Play  Emiljano dhe Grupi - Osman Aga
1:53128 kbps44.1 kHz1.82 Mb
  Download    Play  Emiljano dhe Grupi - Paska ardhe nje goc e vogel
2:36128 kbps44.1 kHz2.51 Mb
  Download    Play  Emiljano dhe Grupi - Po s'ma deshe cunin
2:45128 kbps44.1 kHz2.65 Mb
  Download    Play  Emiljano dhe Grupi - Te dashuroj
3:13128 kbps44.1 kHz3.09 Mb
  Download    Play  Emiljano dhe Grupi - te desha me atikate
2:09128 kbps44.1 kHz2.07 Mb
  Download    Play  Emiljano dhe Grupi - Une ne nje moll
2:16128 kbps44.1 kHz2.19 Mb
  Check:  All | None         Selected:   Play Playlists Add To:  Play More 
KLOSI - News - Forum - Games - Search